Indignació…

Sembla que ha de ser així, em sento estafat.
Avui: per primer cop des que sóc conductor me sentit totalment enganyat.
Ahir: intentant descobrir nous camins entre els camps que rodegen la meva casa, se’m va encendre la llum que t’avisa de la falta de combustible. Vaig fer uns 20 Kilometres i el cotxe aguantava bé. Vaig perdre’m durant més d’una hora mentre escoltava "La llista negre" i "Prohibit als pares", programes del Flashback que no escoltaria si no fos perquè condueixo.
Matí: el meu germà m’ha tornat a despertar d’hora (7 matí), des que ha arribat del Nepal està molt boig. Bé, cap a 2/4 de 9 m’ha vingut de cop que l’havia de baixar a l’estació, i jo amb els mínims dels mínims. He agafat 10 "eurus" i l’he portat a Cardedeu.
Després: m’he passat per la gasolinera. Pensava que no hi arribaria però al final el cotxe ha aguantat…
Tot seguit: he posat 10 "eurus" Sense Plom 95 al meu cotxe, he pagat i m’he anat cap a casa.
Poc més tard: he observat que molt, molt, el que es diu molt, no havia omplert. Ja sé que 10 és poc, però tant poc!!!
Migdia: he recordat que fa uns dies vaig posar també 10 i que feia temps que la gasolina anava pujant… però sempre arribava a 10 "eurus" = 9 litres, el que em suposava ja una mica car per ser gasolina. Sobretot quan sempre amb 10 havia omplert més de 10. Però es que aquest cop… aquest cop… No tenia ni 9 litres!!!
Minuts més tard: amb la calculadora del Windows he fet la divisió de 10 "eurus" / 8’98 litres = 1’113!!!
Total: una estafa un "timu" un "robu" una tocada de "cullons" i un riure’s dels conductors que realment em fa de tot menys gràcia.
Indignat, estic totalment indignat…
Hauré de comprar-me un cavall, vès tu…

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Indignació…

  1. Raquel ha dit:

    Si anesis en bicicleta aixo no et pasaria!!! jajajajajajano t enfandis, un petonet desde Terrassa

  2. Raquel ha dit:

    Bona Tarda David!!Entenc el q dius, si aixo de menjar Vegetals et fa vomitar, es una mica raro de totes maneres. I si ets capaç de matar un animal per menjarte’l també ho entenc, es un instint q tenen moltes persones; El q no entenc es l’abús, la tortura, i el patiment dels animals.No dic q siguis mala persona per menjar carn ni molt menys, es la opció fácil i la cultura q em tingut, perq jo també menjava carn. Jo no vull humanitzar als animals, els animals son animals no-humans.simplement fes una cosa mira a un animal i mira a una planta, segur q trobes en el fons del teu cor un sentiment diferent, una planta no t ulls; bueno jo ara ho veig aixi, pero no et pensis q no he meditat sobre la qüestió, últimament llegeixo molts textos jainistes.Algo haig de menjar i la meva opció ara per ara es menjar vegà. Em tractarás com a una boja pero jo crec q el futur será menjar poquissim, la majoria de malalties es deuen a una alimentació excesiva i d fatal calitat.et fare una pregunta molt tópica, t’agradaria erradicar la fam mundial?

Els comentaris estan tancats.