Volver a empezar

La Mercè… una bona forma de dir adéu a l’estiu. De mirar a endavant i donar-se a un mateix ànims per posar-se a treballar. Per molta gent ha estat la última festa major d’aquest any, els últims dies vacances. Altres ja fa temps que treballen, o no han deixat de fer-ho durant tot el més d’Agost, cosa que és d’admirar.
En el meu cas… continu de festa!!! Potser és sort o el destí… Sempre m’ha fet pal estudiar i treballar, tenir molta feina, projectes, treballs… però ja no és així. Crec que amb el Batxillerat es va acabar tot l’esforç. No perquè no tingui motivació o em faci mandra, tot el contrari! El fet d’estudiar el que m’agrada fa que no em suposi cap mena d’esforç i si a això li sumo una sort increïble alhora de triar el meu camí professional…
Actualment començo un nou curs d’Informàtica als “Salesians de Sarrià”… ho sé, una mica “pijillo”, però el que compte, en definitiva, és el currículum. Faig 2n de DAI (Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques). I dic 2n perquè aquest any m’he tret el títol en ASI (Administració de Sistemes Informàtics) i bé, els Formatius Superiors tenen aquestes coses. Et treus un títol i et donen un altre si fas la meitat d’esforç, o menys!!!
I això no acaba aquí. Gràcies al meu primer títol, aquest any faig directament 2n i em convaliden 2 crèdits més i les pràctiques. Baja, que un “xollu”. A més a més, puc anar a la UNI a fer una enginyeria de Telecos, exemple, i em convalidarien el 30% de la carrera!!!
Bufff, a fi de comptes em surt bastant bé… 3 anys = 2 títols, un munt de certificats i la possibilitat de fer una carrera de 5 anys en 3 anys. La qual cosa significa que en 6 anys tindria 2 títols de tècnic superior i 1 d’ingenier, mentre que un altre amb 1 any menys, tindria sols aquest últim…
Bé, em deixo de rollos… No em puc queixar però tampoc puc adormir-me. A més, ara he de “dirigir” un Esplai, cosa que no crec que sigui tant fàcil…
Tot plegat em sembla un canvi rera un canvi i així successivament…
un canvi rera un canvi rera un canvi rera un canvi…
P.D.: Es necessita Noi/a, mínim 18 anys amb ganes de convertir-se en Monitor de l’Esplai de Cardedeu. Interessats trucar al 678###### o enviar correu a ###@hotmail.com. També podeu visitar la web: www.bruixesibruixots.org o la web de l’altre Esplai del que sóc monitor també http://www.llerona.org.
P.D.2: Altres webs: http://www.ht-arena.com/bumoda (equip Hattrick) i http://tolilloilabanda.port5.com (a punt d’actualització).
P.D.3: Segueix la festa a la Sala Bikini: Divendres 14 d’Octubre a les 21:00h “El canto del loco” sols per compradors de l’últim disc (preu 24 “eurus”). I a l’Espai de Barna: Diumenge 30 a les 19:00h “Gossos” per 12 “eurus”.

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.