Els nans de jardí

Tots hem vist nans de jardí en alguns xalets i algunes torretes d’estiueig. Són de pedra o porcellana o fins i tot plàstic. Però, ens hem preguntat mai si els seus propietaris tenen dreta mantenir-los presoners als seus jardins? El lloc natural dels nans, els gnoms i els trolls, no ha estat sempre el bosc? El Front d’Alliberament dels Nans de Jardí lluita per arrencar-los dels xalets i les torretes i tornar-los a la muntanya.
Quim Monzó
 
27 Maig 2003, Cartes al director: Polèmica servida…
El poble ha estat sotmès a un cap de setmana farcit de polèmica. Al ja mencionat gir de gleva, cal sumar-hi la indignació que ha suposat la reaparició del MANJAR (Moviment Alliberador de Nans de Jardí). Segons fonts properes a la revista el passat dissabte a altes hores de la nit es va produïr l’alliberament d’un nan de jardí, concretament de la finca Can Bartolí, per part del MANJAR. Semba ser que posteriorment el nan va ser tornat, despedint-se dels seus captors amb la frase: "Cabrons, no em deixeu aquí que plou!".
S’ha comenát a procdeir a la identificació dels membres del MANJAR entre els quals sembla que hi podria haver almenys un alt càrrec públic, fet el qual encara no ha estat confirmat.
anònim
 

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.