Fent el gos

Quin desastre… Quina il•lusió… Quantes coses que passen i poc temps per explicar-les. La setmana passada vam anar a la Joresco, convidats tots els monis del MCEC. La Joresco va estar molt bé, molt divertit (jocs, tallers, curts, festa…) però es va acabar, com tot. I aquesta setmana… més del mateix: 8 a 2 estudiant i 3 a 7 treballant… quina merda. I ara encara més! Perquè no tinc cotxe… El dissabte sortint de casa vaig topar amb una furgoneta i ara he d’agafar tots els dies el tren fins nou avís. No s’ho preocupin que a mi no em va passar res, ni al conductor de l’altre vehicle. Això sí, el Opel al taller un parell de setmanes i jo a callar.
A callar, que ja em costa… perquè tardo 2 HORES del curru a casa! Però no em puc queixar així que no diré res.
I divendres tennis, vaig perdre al final 6/7 (4/6) el segon set. El primer (fa uns mesos) el vaig guanyar 7/6 (6/3) així que ara falta veure el 3r set… Neus, et guanyaré!
El dissabte passat… GOSSOS! El gran concert a Cardedeu. Van fer noves coses per innovar les cançons que SEMPRE toquen. Ja ens coneixem la llista… I va ser diferent i millor. Després, signatures al CD original i cap a caseta a descansar.
Diumenge, fent el vago… jugant, i guanyant als escacs i descansant (perquè la setmana em té mort).
 
P.D.: Vaig guanyar la porra, el Barça va guanyar 0 a 2 com jo havia predit. I aquest dimarts també va guanyar 3 a 1, cosa que ens diu… CAMPEONES CAMPEONES!!! Felicitats Ronnie!

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.