Setembre de propòsits

Ja hi som. Ja ha arribat. El Setembre ja és aquí.
S’han acabat els dies de vacances, de dormir sota l’ombra d’un arbre i anar a la platja. S’han acabat les nits de festa i concert. És la hora de treballar i/o estudiar, el moment de posar-se les piles i començar la temporada.
 
Personalment, aquest any inicio una nova aventura en la meva vida. He canviat els esplais (Cardedeu i Llerona) per dedicar-me plenament en la meva vida professional, així doncs, aquest curs tinc 3 propòsits per iniciar. Espero que tot em vagi bé.
 
El primer és la enginyeria tècnica que començo aquest divendres a la UPC de Barcelona. Són 3 anys per aconseguir el títol que tant he somiat. El problema de la UPC és que al ser una de les millors UNI que hi ha a Catalunya no hem deixaran tranquil i m’exigiran un alt rendiment. A veure si puc aguantar.
 
El segon propòsit ha començat a moure’s bastant bé, i és que jo sempre he tingut entre cella i cella el muntar-me una empresa pròpia d’informàtica. La millor opció era buscar-me “socis” amb qui compartir la idea. Ahir va ser la primera reunió i sembla que el tema podria començar a donar els seus primers passos. De moment serà un “anar fent” de poc a poc. Gràcies al Pablo i al Ricardo.
 
El tercer i definitiu propòsit és el de millorar-me en altres aspectes. Ja que m’he proposat millorar en el tema professional, m’he fet la promesa de millorar també en altres aspectes com per exemple els hobbies: guitarra i música en general, futbol, tennis, el “diablo” i disseny gràfic. Així que m’he organitzat per tal de tenir les tardes ocupades. Dues tardes a la setmana aniré al gimnàs a recuperar-me físicament, una aniré a jugar partit de tennis, una altra em reuniré amb en Raül per continuar amb el projecte de disseny gràfic, els diumenges participaré en el Futbol 7 del Bisbat de Terrassa i tota la resta del temps que no sigui estudi el dedicaré a aprendre més guitarra.
 
A tot això, la meva vida quotidiana canviarà molt respecte el que ha estat fins ara, en el que tenia tots els dies i totes les nits ocupades en reunions i feina d’esplai. A final de curs hauré de fer una valoració global de tot plegat.
 
Salut!

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.