Quant li dec als meus pares?

Des de fa temps que em pregunto de tant en tant… Quant li dec als meus pares? Mai he fet el càlcul ja que, tot i la meva curiositat, m’he dedicat a temes més laboriosos o importants.
 
Avui he rebut un mail d’un col•lega de la UPC, després d’uns quants clics he arribat a una pàgina que ha creat i que m’ha semblat força interessant. Es tracta d’una versió a la Espanyola de la web http://www.milliondollarhomepage.com/ un projecte que consisteix en vendre publicitat per Internet a preu d’1 euro per píxel (tot en una plana web). Una idea que s’ha posat molt de moda ja que per molt poca feina s’aconsegueix molts diners. 1.000.000 de píxels = 1.000.000 d’euros. Un exemple encara més rebuscat és fer una plana web en el que els anunciants són altres webs que fan el mateix: http://www.pixeloodle.com/.
 
Bé, en la web en qüestió, http://www.masquepixels.com/ (faig publicitat gratuïta), hi ha un apartat, entre molts altres, que es diu Bloc. En aquest apartat m’ha cridat l’atenció un article que es basava en la meva pregunta, amb una petita diferència. I és que el meu pobre company ha de retornar la inversió que els seus pares van destinar al criar-lo. Una gran pua… I la raó principal, segons ell, per haver fet la web. Jo crec que la raó principal són els diners, però bé, és la meva opinió.
 
Seguint el text del article he acceptat la proposta i m’he baixat l’Excel per calcular el que jo, en teoria, dec als meus pares. E’ aki mis kal-kulos:
 
 
Us pica la curiositat? Sou els més costosos? Responeu amb els vostres càlculs!!! A veure qui és el més barat i qui el més car. Podria ser objecte de reflexió…

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.