La primavera arriba aviat

Ara que arriba la primavera, que el hivern s’acaba i que comença a fer calor (de fet hem estat totes les vacances de Nadal amb la calor…) els grups de música amb els seus cantants i músics que s’han quedat a casa al costat de la llar de foc (calefacció) comencen a sortir dels seus amagatalls per ensenyar-nos les novetats que sonaran aquest estiu. I aquesta època ve carregada de novetats, n’hi ha que com cada any fan un nou disc i n’hi d’aquells que ja fa temps i temps que no en produïen cap.
 
Els més avançats han estat els Maná, suposo que allà a Sud Amèrica fa més temps que hi ha calor. Han publicat “Amar es combatir” i aquest estiu, allà cap el Juny o Juliol ens visitaran al Palau. Qui s’hi apunta? http://www.mana.com.mx/spanish.htm.
 
També tenim el nou disc de Jarabe de palo. Es titularà “Adelantando” i sembla ser que serà molt més musical i poètic que tots els anteriors discos. Podeu anar veient els vídeos de la producció a la seva web: http://www.jarabedepalo.com, ja van pel 3r clip.
 
I aquest proper mes de Març arriben 2 discos molt esperats. El 14 de Març surt a la venta el segon de Fábula, http://www.fabula.es, i el 26 el de Coti, ja era hora, dos anys sense fotre brot. Podeu sentir el seu primer single a la seva web, es titula “Canción de adiós”, http://www.cotisorokin.com.
 
Per altre banda, Els Pets segueixen “Fent teatre” i segur que treuen un recopilatori en directe i amb DVD de totes les seves experiències. Ja sabeu, per fer “l’agost”. L’Estanislau Verdet actuarà el Dilluns 5 de Març al “Luz de gas” i començarà la seva particular gira “Sinalefa World Tour” amb els seus “Cantimplores Marramiau”. Per cert, que li van treure del YouTube el seu polèmic vídeo dels pits “Per fer país insultem en català”, http://estanislau-verdet.blogspot.com.
 
Per acabar anunciem que l’Avril Lavigne ha començat a gravar el seu tercer disc “Girlfriend” que diuen sortirà el 17 d’Abril, http://www.avrillavigne.com, i que els Gossos tenen molt a punt el seu novè treball titulat: “Oxigen”, encara que no han anunciat data de llançament. Per cert, que el proper Dijous 22 faran una audició per tothom qui vulgui al Centre Cívic del Guinardó.
 
I fins aquí, la informació musical més recent. Espero que us hagi agradat!
 
Apa siau!

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.