Què divertit!

Al voler entrar en el meu space.msn que tenia abandonat des de feia anys m’he trobat que Microsoft ha acabat claudicant i ha comprat WordPress o almenys ha fet algun negoci amb ell perquè aquest li porti el tema dels blocs. Rendició total de Microsoft? Tenint en compte que posseeix el 1,6% de les accions de Facebook, no crec.

M’han donat la opció de traslladar tots els fitxer del antic al nou space que ve a ser un bloc normal i corrent. Al final m’he trobat que només m’han conservat el bloc i tot ho altre (llistats de música, àlbums de fotos, etc) s’ha esborrat. Què divertit!

I ara aquí, tal dia com avui 29 de Setembre de 2010 hi ha vaga general. Tots els piquets al carrer molestant empresaris cobdiciosos (en soc un de molts) i pobres treballadors que s’obliguen a anar a treballar, doncs la seva precarietat ha arribat a límits insospitables.

Dia 1 de la Joana, a qui vull fer menció especial, doncs s’ha fet esperar i per fi ja està sobre aquest planeta. Espero que tan ella com els seus benvolguts pares puguin gaudir profundament d’aquesta crisi i de tot el futur que els espera. Bo o dolent, serà segur una aventura que caldrà seguir de ben a prop. Felicitats Lluís i Sònia, us ho mereixeu.

Seguirem treballant.

Quant a bumoda

Free, Happy and Optimistic
Aquesta entrada ha esta publicada en En el tren. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.